ISPARTA / ŞARKIKARAAĞAÇ - Göksöğüt Şehit Faruk Kaplan İlkokulu

Göksöğüt Şehit Faruk Kaplan İlkokulu

GÖKSÖĞÜT KÖYÜ YENİ MEVKİİ OKUL ÇIKMAZI SK. NO1 ŞARKİKARAAĞAÇ / ISPARTA
Vizyon
Bilgili, becerikli, kendine güvenen sorumluluk sahibi bireylerin yetiştiği; çağdaş,ve nitelikli bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı; çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan; çevrenin eğitim ve kültür merkezi olan;okul ve çevre elele, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde örnek bir ‘‘model okul’’ olmaktır.
Misyon
Göksöğüt Şehit Faruk Kaplan Ortaokulu olarak misyonumuz Türkiye Cumhuriyetinin demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olduğunun Türkiye Devleti ülkesiyle ve milletiyle bölünmez bir bütün olduğunu kavratmak, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı nesiller yetiştirmektir. Türkçe´yi doğru olarak konuşan, yurdunu seven, ülkesini tanımaya ve tanıtmaya çalışan kişiler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim yapılmaktadır.
Kalorifer sistemimiz yenilenmiş olup tüm bina kaloriferle ısınmaktadır.
Ulaşım
Kasabadan ilçeye ulaşım servislerle sağlanmaktadır. İlçeden ile giden minibüsler ve otobüsler kasabaya uğramaktadır.Kasaba Isparta Şarkikaraağaç yolu üzerinde olduğundan acil durumlarda servis saatleri dışında 24 saat şehirlerarası araç ile kasabaya ulaşım sağlanabilir.1 km yürümek yeterlidir.
Servis bulunmaktadır
Köyün nüfusu yıllara göre azalmakta olup son sayımda nüfusu 1300 civarındadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Göksöğüt Kasabasının merkezinde olan okulumuz Şarkikaraağaç ilçemize 8 km, Yalvaç ilçesine 15 km, Isparta merkeze 90 km Konya iline 110 km dir.
Okulun Sınav Başarı Durumu
4 sınıf öğretmeni, 1 anasınıfı öğretmeni, 1 okul müdürü,1 hizmetli kadrosu bulunmaktadır
Diğer Hususlar
Okulumuz 1995 te yapılmış olup,4 katlı bina sadece İlkokula hizmet vermektedir.ısınma sorunumuz bulunmamaktadır.Okul bahçesi 9600 metrekare ile ilçenin en geniş alanına sahiptir. Okulumuz bahçesinde halk kütüphanesi bulunmaktadır.